Nieuws

Geniedeelname Expeditie Robinson

Webmaster
22 februari 2018


Geachte regimentsleden,

Onze regimentsgenoot kapitein Thomas Boonen probeert geselecteerd te worden voor het TV programma Expeditie Robinson. Als Genist weet hij als geen ander hoe hij een super-de-luxe slaapplaats moet bouwen! Thomas wil  een echte Geniestempel drukken op de expeditie van 2018! Hiervoor heeft hij minimaal 6000 stemmen nodig. Daarom het verzoek aan u en uw naasten om massaal op hem te stemmen.

Stemmen kan met ieder e-mailadres en daarnaast ook met uw facebook account. U stemt door op het rode duimpje of de stemknop te drukken onder het filmpje op de volgende website:

https://www.expeditierobinson.nl/profiel/207

Vervolgens geeft u uw mailadres of facebook account op. Via de mail dient u uw stem te bevestigen door te klikken op de link in de bevestigingsmail.  Stemmen voor ronde 2 kan tot maandag 5 maart 10:00 uur. De reeds uitgebrachte stemmen in ronde 1 zijn vervallen.

Namens Thomas heel erg bedankt voor de genomen moeite!