Nieuws

Untrained on mission

Frank Wilsens
15 mei 2018

In zes afleveringen hebben Niels en Rijk ervaren hoe het is om militair te zijn, Ze zijn mee gegaan op oefening met de Luchtmobiele Brigade, het Korps Mariniers en de Pantsergenie. Niet alleen de actie, maar ook de levensstijl, de lol en verbroedering wordt van dichtbij ervaren.

Niels en Rijk bij Luchtmobiel:

RIJK & NIELS MEE MET LUCHTMOBIEL (1) , Niels & Rijk nemen jullie zes weken lang mee met DEFENSIE! Deze week zijn ze op de legerbasis Ford Hood in Texas. In deze aflevering lopen ze mee met de Luchtmobiele Brigade, leren ze omgaan met wapens en praten ze over gevaarlijke situaties!

“DIT IS GEEN CALL OF DUTY” (2), Niels en Rijk nemen jullie in deze video weer mee met Luchtmobiel, Ford Hood, op een basis in TEXAS! Ze eten het kant-en-klare militairen-eten, hebben diepgaande gesprekken met de militairen en doen mee met een ECHTE gevechtstraining!

Korps Mariniers:

NIELS & RIJK DOEN EEN INVAL MET KORPS MARINIERS (3), In deze video nemen Niels en Rijk jullie mee op training met het Korps Mariniers in DENEMARKEN! Ze varen mee met de mariniers, leren de militairen beter kennen en slapen op de grond

NIELS & RIJK BREKEN HUIS OPEN MET EXPLOSIEVEN (4), In deze video nemen Niels en Rijk jullie weer mee op de basis van het Korps Mariniers in DENEMARKEN! Ze doen 's nachts én overdag gevechtsoefeningen en moeten burgers uit een dorp bevrijden van de vijand

De Pantsergenie:

RIJK EN NIELS ONDER VUUR TUSSEN DE MIJNEN (5), Deze week nemen Niels en Rijk jullie mee op een basis van Defensie in Nederland! Ze maken de weg vrij met de PANTSERGENIE in een BOXER, schakelen de VIJAND uit, maken een MIJNENVELD onschadelijk, en blazen een mijn op! HOE BOLD IS DIT?!

ONTWAAKT DOOR HEFTIGE SCHIETPARTIJ (6), Rijk & Niels nemen jullie mee met Defensie in Nederland. Ze houden 's nachts de wacht, worden verrast met een GEVAARLIJKE schietpartij, moeten ZO SNEL MOGELIJK de vijand uitschakelen, en blikken terug op de heftige weken met DEFENSIE