SponsorKliks

SponsorKliks

Brandewijn, uniformen, rozen, rouwkransen, regimentsmagazine GENIST, geboortegeschenkjes, vlaggen, drukwerk en ga zo nog maar even door. Alles ter bevordering van saamhorigheid en kameraadschap. Niet alleen voor actief dienend militairen bij het regiment, maar ook voor onze oudgedienden!

Zoals bijna alles in het leven kost dit geld. Een deel wordt betaald door Defensie, een ander deel komt uit de spaarpot van ons regiment. Maar ook wij hebben het aloude probleem: er gaat meer uit dan dat er binnenkomt. We kunnen natuurlijk bezuinigen, maar dat gaat dan ten koste van zaken die het merendeel van de regimentsleden zo waarderen; daarom proberen we extra geld binnen te halen voor het regiment.

SponsorKliks is een bedrijf dat contacten heeft met vele grote internetwinkels. Als jij nu voortaan je internetaankopen via SponsorKliks laat lopen, dan sponsor je het regiment zonder dat dit je ook maar één cent kost. Een percentage van het bedrag dat je uitgeeft gaat rechtstreeks naar het regiment.

Niet alleen regimentsleden kunnen ons steunen; geef daarom kopen via SponsorKliks door aan familie, vrienden en bekenden.

Het regiment sponsoren met SponsorKliks kun je op verschillende manieren doen:

Via telefoon of tablet: (download de app in de app store, kies na installatie het sponsordoel ‘Regiment Genietroepen’ en ga direct winkelen).


Via de computer: (klik op het logo van SponsorKliks en u komt direct op de SponsorKliks-pagina van het Regiment Genietroepen).

Benieuwd hoeveel wij samen voor het Regiment Genietroepen gespaard hebben.

Namens het Regiment; Bedankt!