Nieuws

Genie rugbyteam wint van de "Arnhemse Piggs"

Webmaster
07 maart 2018


Gisteren trokken 14 strijders vanuit o.a. Oirschot, Wezep, Schaarsbergen en Vught onder het Genie embleem ten strijde tegen de Arnhemse “piggs”. Het was de eerste wedstrijd van het jaar 2018 ter voorbereiding op de warriors cup die 8 juni zal plaatsvinden.

Het team bestond uit een mengelmoes van genisten, luchtmobiel, herstel, veteranen en logistiek. Er is gestreden in een 4x 15 min durende wedstrijd van 10 vs. 10 waarbij het Genierugbyteam met 56-28 gewonnen heeft. Tijdens de wedstrijd kwam het team er steeds beter in en wisten men maar liefst 21 punten in de laatste 15 min te scoren.

Ook nieuw talent heeft zich aangemeld en heeft zich in zijn 2e wedstrijd/training ooit stand gehouden en gescoord!

Hulde aan de mannen en ga zo door SODEJU!