Nieuws

Theatervoorstelling "Operatie Geslaagd"

Frank Wilsens
27 november 2018

Bijna traditiegetrouw wil C-Regiment Genietroepen de leden van het regiment aan het eind van het  jaar bedanken voor hun inzet. Ook dit jaar wordt deze "Regiments jaarafsluiting"georganiseerd door de VVRG. Omdat de VVRG dit jaar 10 jaar bestaat willen er dit jaar iets bijzonders van maken: Op 10 december 2018  is er een mogelijkheid om de voorstelling “Operatie Geslaagd” bjij te wonen. De hoofdpersoon Erik Krikke heeft gediend als operatie assistent chirurgie in Afghanistan. Deze ervaringen hebben geleid tot PTSS. De voorstelling gaat over de keiharde strijd die hij en zijn omgeving hebben moeten voeren, maar ook hoe hij inmiddels weer in het leven staat. Het universele verhaal over heel hard vallen maar vooral weer opstaan.

Voor aanvang van de voorstelling zal er een kortdurende ALV gehouden worden.

Wie: 

  • Actieve dienende Genisten, Veteraan, niet geplaats bij een genie eenheid;
  • Post actieve Genisten met veteranenstatus;
  • Actief dienende- en post actieve Veteranen, niet zijnde Genist, die onder de vlag van een genie eenheid uitgezonden zijn geweest.

Actief dienende militairen geplaatst bij een Genie-onderdeel worden ingeschreven d.z.v. de eenheid.

Waar:  R v Steveninckkazerne te Oirschot, volg de bewegwijzering.

Wanneer: 10 december 2018.

Programma:
10.00-10.30 Ontvangst
10.30-10.45 Opening d.z.v. RC
10.45-11.15 toespraak d.z.v. majoor Boot
11.15-12.00 Lunch
12.00-14.00 Voorstelling “Operatie geslaagd”
14.00-15.00 Borrel

Vervoer: Indien gewenst kunt u gebruik maken van dienstvervoer, u kunt opstappen in Wezep of Schaarsbergen. Bij het inschrijven voor dit evenement kunt u dit opgeven.

Aanmelden t/m 3 december 2018 via deze link
Na het inloggen kunt u een ticket aanschaffen. Indien u niet in het bezit bent van een inlogcode dient u deze aan te vragen, ben u uw wachtwoord vergeten klik dan op deze link.

Tenue:

  • Miln in DT-2;
  • Aan de overigen leden van het regiment wordt gevraagd hun medailles in groot model op hun burger cq veteranentenue te dragen.

VETERANENZORG IS AANWEZIG