Nieuws

Speciale voorstelling Nationale Taptoe voor Veteranen en dienstslachtoffers

Webmaster
31 juli 2019


De Stichting Nationale Taptoe organiseert ook dit jaar weer de unieke en traditionele veteranenontvangst om daarmee haar respect te tonen aan alle veteranen en dienstslachtoffers van Defensie en de Politie.

Op 27 september 2019 bent u vanaf 10.00 uur  van harte  welkom in Rotterdam AHOY. Daar kunt u elkaar (weer) ontmoeten en gezellig bijpraten. Voor koffie en “live” achtergrondmuziek wordt natuurlijk gezorgd. Tevens wordt u een lunch aangeboden, waarna u ’s-middags kunt genieten van een mooie Taptoevoorstelling. In deze voorstelling wordt op een bijzondere musicale manier aandacht gegeven aan “onze” veteranen. Ook dit jaar wordt dit speciale en unieke arrangement u aangeboden tegen een sterk gereduceerde prijs! Daarbij hebben wij voor u de beste plaatsen gereserveerd! 

Ook voor de veteranen van de genie gaat de organisatie een mooie veteranendag in Ahoy verzorgen. Het is mogelijk om een eigen reüniehoek te reserveren, dit kunt u kenbaar maken bij de VVRG (nos@vvrg.nl). De organisatie hoopt veel veteranen en hun familie te ontmoeten en ze een geweldige dag te bezorgen.

Bestellen: Bestelbon
Verdere informatie: Flyer veteranenvoorstelling