Nieuws

Crowdfunding afscheid sgt bd Martin Hilkhuijsen

Voorzitter VVRG
04 augustus 2019

Zoals eerder vermeld is als gevolg van een noodlottig ongeval de sgt bd Martin Hilkhuijsen omgekomen in Spanje. Martin bracht de laatste jaren van zijn leven in Spanje door waar hij na een zware periode van PTSS de rust had gevonden om weer van het leven te genieten en de band met zijn dochter op te bouwen.

Helaas is gebleken dat Martin geen overlijdensverzekering heeft afgesloten, waardoor zijn familie zelf voor de uitvaartkosten moet opdraaien. Zijn dochter wil in Spanje afscheid van hem nemen omdat haar vader daar de rust heeft gevonden waar hij zo lang naar op zoek is geweest. Om dit alles mogelijk te maken is de familie een crowdfunding opgestart, een bijdrage kan geleverd worden op de deze link: (07082019: de Crowdfunding is inmiddels beeindigd en heeft maar liefst 13.345 euro opgebracht)

Bericht van 30 juli 2019 j.l.

Rest in Peace Martin !!!

Afgelopen weekend kregen we het trieste bericht dat Regimentslid, vriend en veteraan (Dutchbat 3, SFIR 5) Martin Hilkhuijsen aan de gevolgen van een verkeersongeluk is omgekomen in Spanje.

Martin was een trotse vader, broer en zoon, drager van het Draaginsigne Gewonden en een actief en betrokken lid van ons regiment. Wij wensen zijn familie, vrienden en oud collega's veel sterkte. Rest in Peace vriend, we zullen je missen....