Nieuws

Wapendag Regiment Genietroepen 2020 gaat niet door!

Regimentsadjudant
20 maart 2020

Eenieder van ons heeft inmiddels in meer of mindere mate te maken gekregen met de maatregelen die in Nederland genomen zijn om het COVID-19 virus gecontroleerd te verspreiden. Op dit moment is nog niet aan te geven hoe lang deze situatie aanhoudt.

Na overleg met de commandanten van de genie eenheden is daarom besloten om de Wapendag, die gepland stond voor 07 mei 20, niet door te laten gaan. Verschuiven naar een datum verder in het jaar is gezien de huidige situatie geen optie.

Wij betreuren het dat we deze beslissing hebben moeten nemen maar we zijn ervan overtuigd dat iedereen begrip heeft voor het genomen besluit.  

Veel succes en sterkte in de strijd tegen het Corana virus. Juist nu heeft Nederland behoefte aan de mensen die ons Regiment zo'n goede naam hebben gegeven; jullie dus!
Ook in deze situatie banen wij, indien nodig, de weg!
Sodeju!