Nieuws

Beleef de herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe Spoorweg life mee!

Webmaster
28 augustus 2020

Door de Corona-maatregelen heeft het bestuur van de  SHBSS  (Stichting Herdenking Birma-Siam Spoorweg en Pakan Baroe Spoorweg) een aantal keuzes moeten maken in de organisatie van de herdenking van de Dodenspoorwegen 2020. Om kort te gaan, de herdenking gaat door. Op onze vaste laatste zaterdag van augustus, zaterdag 29 augustus om 14.00 uur. De herdenking is echter niet te bezoeken, maar alleen live te volgen op internet . 

U kunt de herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe Spooweg zaterdag 29 augustus vanaf 14.00 uur live meebeleven. Klik daarvoor op deze link

Het bestuur van de SHBSS heeft een mooi programma samengesteld en het mediateam van het ministerie van Defensie heeft alles uit de kast gehaald om het mooi in beeld te brengen. Wij wensen u een mooie herdenking toe. 

Houd u voor de uitzending een kaarsje bij de hand, we steken ze samen aan. 

Zie ook: Website SHBSS