Regimentswaardering voor de heer Frank Wilsens

Regimentswaardering voor de heer Frank Wilsens

18 maart 2022

Op 17 maart 2022 is er tijdens het OTCGN appèl een Regimentswaardering uitgereikt aan de heer Frank Wilsens.

Frank heeft de waardering gekregen vanwege:
Het gedurende vele jaren op meer dan uitstekende wijze ondersteunen van het Regiment op het gebied van communicatie, automatisering en bij evenementen. Frank is vaak de smeerolie bij de werkzaamheden.

Frank is een voorbeeld van een burger collega met een groot Regimentshart. Mede op zijn initiatief heeft de IT bij alle verenigingen en stichtingen zijn intrede gedaan. Hierdoor kan veel sneller, nauwkeuriger en goedkoper gewerkt worden. Hij is één van de redactieleden van de vakbladen Genist en De Genie. Frank loopt ook ongezien veel gaten dicht bij de organisatie van de diverse Regimentsactiviteiten. Door zijn grote netwerk en zijn kennis van het Regiment weet hij het antwoord te vinden op bijna elke vraag en invulling te geven aan vrijwel elk verzoek. Veel van de werkzaamheden voert Frank uit in eigen tijd en regelmatig onder tijdsdruk.

Daarnaast is hij een goed ambassadeur voor de Genie binnen het gemeentebestuur van Vught.

Door zijn inzet en bijdrages heeft hij jarenlang onafgebroken in meer dan positieve zin bijgedragen aan de doelstellingen van het Regiment Genietroepen.