Nederlandse Veteranendag Motorrit 2022

Nederlandse Veteranendag Motorrit 2022

21 mei 2022

Nadat de afgelopen twee jaar door Corona de Nederlandse Veteranendag Motorrit geen doorgang kon vinden, is dit jaar weer het voornemen om een poging te wagen. De Stichting Nederlandse Veteranen Motorrijders (SNVM) wil deze 10e Nederlandse Veteranendag Motorrit op 24 en 25 juni 2022 plaats laten vinden.

Het doel van de SNVM is om veteranen met dezelfde hobby samen te brengen. Dit doen zij tijdens meerdere motorritten en de Nederlandse Veteranendag Motorrit (NLVD-rit) is er één van. De dag voor Veteranendag worden er vanuit zes startlocaties door heel Nederland mooie routes uitgezet richting Hilversum. Hier BBQ-en en overnachten we met zijn allen, waarna we de volgende dag doorrijden met als einddoel het Malieveld.

Klik hier voor meer informatie.