C-OTCGenie verrast met waardering

C-OTCGenie verrast met waardering

Tara Elisabeth
07 december 2022

Tijdens het OTCGenie-appèl van donderdag 1 december werd door generaal Van Doorn, commandant C-OTCo, een waardering uitgereikt aan kolonel Caelen. Dit gebeurde vlak nadat kolonel Caelen zijn toespraak had beëindigd en de aangetreden troepen wilde laten inrukken. Generaal Van Doorn begaf zich naar de kolonel en ging voor de microfoon staan.

Hij waardeerde kolonel Caelen vanwege het grote draagvlak dat hij bij zijn manschappen weet te creëren en zijn uitstekende rol als begeleider. De aanleiding voor de waardering van afgelopen donderdag is het vertrek van kolonel Caelen; hij zal volgend jaar op 9 januari Vught uitzwaaien en New York begroeten.

Kolonel Caelen was compleet verrast door generaal Van Doorns lofzang; een brede glimlach en een stevige handdruk werden vastgelegd op de camera. Kolonel Caelen reageerde met een treffende WK-metamorfose: “Het doelpunt scoren is belangrijk, maar uiteindelijk is het de teamprestatie waar het om draait. Voor mij geldt deze waardering daarom ook voor iedereen van het OTCGenie.”


Foto: JB Strijk, regimentsoog