Nieuws

Bierfestival - 17 juni 2023 - Sonseweg 39 Best

Frans Schiltman
02 juni 2023

Wie: Brouwerij Strijder & Friends en iedereen die naar dit bierfeest wil gaan.

Wat: Bierfeest met medewerking van de Brouwerij Strijder, Brouwerij Vandeoirsprong, Brouwerij Dorst, Brouwerij het Veem, life muziek van Duo Pastinakel en last but not least, voor de inwendige mens zijn er BBQ plates en snacks te koop.

Waar: Airborne museum, de Bevrijdende Vleugels, op het bierplein bij Brouwerij Strijder, Sonseweg 39, Best.

Wanneer: 17 juni 2023, van 13:00 tot 18:00 uur.

Waarom:
Omdat ons Regiment haar 275 jarig jubileum viert hebben we aan brouwerij Strijder gevraagd of ze een serie bier voor ons kunnen brouwen. Dit is gelukt. Gedurende dit jaar komen op enig moment 10 verschillende biertjes uit. Maar dat wisten jullie al, 9 zijn in ontwerp klaar, de “Ontsmetter” is under construction. De meeste biertjes zijn uiteraard bestaande biertjes, behalve de Sodeju Special Edition. Dit bier is een “Genietroepen Only” bier en is “Brandewijn infused”. Eind het jaar is deze speciale versie 'ter beschikking'.

Maar brouwerij Strijder viert ook feest. Een 5 jarig jubileum voor de brouwerij die gerund wordt door een drie-tal vrijwilligers, en met frienden. Vandaar het thema Strijder & Friends. Wij als Regiment Genietroepen behoren ook tot de vrienden van brouwerij Strijder.

Hoe:Bestel snel een kaartje in de voorverkoop via de webshop van Brouwerij Strijder

Voor slechts 15 euro krijg je een kaartje dat recht geeft op:
1.    Toegang tot het festival;
2.    Proefglas;
3.    4 consumpties (1 biertje van iedere brouwerij);
4.    Wie jarig is trakteert, dus bestel je een kaartje in de voorverkoop dan krijg je ook nog:
5.    Een flesje bier mee voor thuis!!

Voorverkoop tot en met zaterdag 10 juni, daarna verkoop aan de deur. Het kaartje werkt als stempelkaart waarbij je bij elke brouwerij een biertje kunt halen. Wil je daarna nog meer proeven? Dan kun je bij de kassa munten halen à 3 euro per stuk.

Voor meer info en de voorverkoop: https://www.brouwerijstrijder.nl/festival-17-juni