GENIST EDITIE JUNI 2023

GENIST EDITIE JUNI 2023

Redactie Genist
16 juni 2023

Beste collega’s,

We hebben editie juni 2023 van de GENIST uitgebracht. De kopij klotste zoals gebruikelijk tegen de plinten. Normaliter geen probleem, maar nu we voortaan een magazine van 60 i.p.v. 80 pagina’s drukken wel een mooie uitdaging.

Wat als je bijvoorbeeld (te)veel kopij krijgt? Lees op pagina 7 van het magazine hoe we dat aanpakken, of klik meteen door naar het interessante maar net ‘over de rand gekukelde’ artikel Civil Spring 2023 van 1 CMI Commando.

De onderstaande links geven je toegang tot de digitale versie van het regimentsmagazine, editie juni 2023.

Flipbook-versie van de GENIST (leest makkelijk op tablet en smartphone)

PDF-versie van de GENIST (voor op de pc)

Namens de redactie veel leesplezier gewenst,

Sodeju!