Veteranendag 41 Pagnbat 19 juni a.s.

Veteranendag 41 Pagnbat 19 juni a.s.

H. van Vliet
29 mei 2024

Op woensdag 19 juni organiseert 41 Pagnbat voor de zevende keer een veteranendag voor de militairen die met of onder de vlag van het bataljon op missie zijn geweest. Deze militairen hebben, zoveel als mogelijk, een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Mocht je de uitnodiging niet hebben ontvangen en je toch wilt komen, beschouw dit bericht dan als uitnodiging.

Veteranen van de voormalige 13 en 41 (Brig) Pagncie zijn ook van harte welkom. Deze eenheden zijn opgegaan in 41 Pagnbat. Veteranen van deze eenheden ontvangen alleen een uitnodiging bij eerdere deelname.

De Veteranendag wordt gehouden in de bataljonsbar “Het Castellum” op de generaal majoor de Ruyter van Steveninckkazerne in Oirschot en vangt aan om 14:00 uur.