Nieuws

STEM OP ONS EN ZORG DAT ONS GENIEMUSEUM IN DE PRIJZEN VALT

Redactie Genist
23 juli 2019


In 2020 staat het jubileum van de ANWB centraal. Voor de tiende keer organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Nederland en het Leukste uitje van de provincie.  Voor de derde keer op rij loopt ook het Leukste uitje over de grens mee in de verkiezing. 
 
Stemmen, stemmen, stemmen

Ook dit jaar start de ANWB direct met de stemronde waarbij u in enkele eenvoudige stappen een stem uit kunnen brengen op zowel het favoriete landelijke uitje, het favoriete provinciale uitje als het favoriete uitje over de grens. 
Deze stemronde loopt van 22 juli 12.00 tot en met 3 november 2019 23.59 uur. 

Via deze link komt u meteen op het gedeelte waar u kunt stemmen voor ons museum.

ANWB leden waarderen de uitjes, als gewoonlijk, op een vijftal criteria: aanbod, faciliteiten, personeel, prijs-kwaliteitverhouding en sfeer.

De algemene stemlink  is beschikbaar tot 03 november 2019, 23.59 uur..

Bij deze roepen wij u op om uw stem uit te brengen op het Geniemuseum. Wilt u ook uw familie, vrienden en kennissen vragen op ons te stemmen? Misschien kunt u uw vrienden op Facebook uitnodigen op ons te stemmen?
Alvast onze hartelijke dank !!